Sweet Dreams Baby Mobile

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Sweet Dreams Baby Mobile

De verschoon- en bedtijd van baby's wordt leuker met deze houten babymobiel met slaapdeuntje. De babymobiel is eenvoudig te bevestigen aan ledikanten, bedjes, commodes, boxen, maar ook aan tafels. De babymobiel is hierdoor ook handig om binnenshuis te verplaatsen of mee te nemen wanneer de baby mee op bezoek gaat bij familie of vrienden. Door de verstelbare houten arm kan de hoogte eenvoudig worden aangepast. De houten babymobiel is voorzien van een muziekdoos die ronddraait en een slaapdeuntje speelt.

Houten babymobiel met slaapdeuntje speeltips

Hieronder enkele speeltips voor het spelen met de houten babymobiel met slaapdeuntje.
1. Bevestig de houten babymobiel aan een commode, ledikant of tafel.
2. Zet de muziekdoos aan en er zal een aangenaam slaapdeuntje spelen terwijl de 3 hangende beestjes met doorschijnende vleugels langzaam ronddraaien.
3. Halveer de baby mobiel zodat de 3 hangende beestjes dichterbij je baby hangen, misschien kan je baby ze vast pakken!

Sweet Dreams Baby Mobile kenmerken

De easy-fit baby mobiel is gemaakt van duurzaam hout, stof en niet giftige verf op waterbasis en is geschikt vanaf geboorte. De babymobiel is makkelijk te installeren met 2 hoogte-instellingen. Bevat 3 beestjes gemaakt van zachte stof die draaien wanneer de zachtjes geduwd worden, en daarmee voor visuele prikkels zorgen. De doorschijnende vleugels van de beestjes glinsteren in het licht, waardoor het gevoel van bewegen wordt versterkt. Werkt zonder batterij. Geschikt vanaf 0 maanden.

Eigenschappen van Sweet Dreams Baby Mobile

Merk:
Hape
Artikelnummer:
E0044
Afmetingen:
Product 38 x 18,5 x 78 cm | Verpakking 40 x 5 x 54 cm
Materiaal:
Hout
Inhoud:
6

Artikel is toegevoegd!