Together in Tune muziekinstrumenten-set

Nieuw in ons assortiment: de Together in Tune muziekinstrumenten-set! Deze set bevat een speelgoedpiano, gitaar én een drumstel. De instrumenten zijn via een draadloze verbinding gemakkelijk met elkaar te koppelen, waardoor kinderen samen muziek kunnen maken. Doordat de klanken automatisch worden samengevoegd, spelen ze altijd in harmonie. Daarbij beschikken alle instrumenten over Magic Touch technologie. Dankzij deze technologie zorgen de lichtste aanrakingen al voor prachtige muziekklanken. Meer weten over deze innovatieve muziekinstrumenten-set? Lees snel verder!

Together in Tune piano

Eén van de instrumenten uit de muziekinstrumenten-set is een houten piano . De piano beschikt over de nieuwste technologie en brengt daarmee het klassieke houten muziekinstrument naar een hoger niveau. De piano heeft tien populaire melodieën gedrukt op vijf muziekkaarten die kinderen kunnen volgen. Of laat kindjes freestylen door eigen beats te maken en gekke geluiden te ontdekken. Piano spelen was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Together in Tune Piano

Together in Tune guitar

Op de kleurrijke speelgoedgitaar uit de Together in Tune collectie raken kinderen niet uitgespeeld. De gitaar heeft geen snaren, maar vlakke toetsen. De toetsen zijn in de meest vrolijke kleuren geverfd en de gitaar geeft licht als de kindjes muziek spelen. Dankzij de Magic Touch technologie wordt elk kindje een échte muzikant!

Together in Tune Gitaar

Together in Tune drums

Kinderen trommelen erop los en ontdekken hun muzikale kant op de speelgoeddrums van de muziekinstrumenten-set. De kleurrijke pads creëren échte drumgeluiden bij de lichtste aanraking dankzij de magische toetsen. Kinderen verkennen en experimenteren met verschillende ritmes in de verschillende modi. En omdat dve toetsen vlak zijn, is de drum gemakkelijk schoon te maken. Handig voor alle ouders, juffen en meesters!

Together in Tune Drums

Goed voor de ontwikkeling

Melodieën spelen op speelgoedinstrumenten is niet alleen heel leuk, het is ook heel leerzaam. Kinderen maken op een speelse manier kennis met muziek en ontdekken hun creatieve kant. Muziek maken bevordert onder andere de ontwikkeling van emotionele vaardigheden en stimuleert de hand-oog coördinatie. Dit is pas leuk leren!

Alle instrumenten beschikken over Magic Touch technologie: de vlakke toetsen zorgen bij de lichtste aanraking voor realistische klanken. Dankzij deze moderne technologie maken kindjes zo jong als 6 maanden al prachtige melodieën op de houten instrumenten.

Tonen ontdekken met 4 muziek Modi

Alle muziekinstrumenten uit de set beschikken over vier verschillende muziek modi. Elke modus heeft zijn eigen klanken, waardoor kinderen elke keer nieuwe tonen en geluiden ontdekken.

Discover Mode

Vrij spelen en eigen liedjes maken: dat is mogelijk in de Discover Mode. Baby’s en peuters ontdekken met elke aanraking nieuwe noten. Zo maken kinderen hun eigen tunes en spelen ze de sterren van de hemel.

Perform Mode

In de Perform Mode kiezen kinderen hun favoriete liedje en voegen hun eigen tonen daaraan toe. De instrumenten beschikken over tien liedjes, waaronder ‘de Wielen van de bus’. Plezier gegarandeerd!

Playful Mode

Kikkergeluiden en eendengekwaak. Dat is slechts een voorbeeld van de gekke geluidjes die deel uitmaken van de Playful Mode. Deze modus is perfect voor kinderen die in een vrolijke bui zijn en lekker willen lachen. Elke noot is een verrassing!

Band mode

De laatste modus maakt het mogelijk om te connecten met de andere instrumenten binnen deze muziekinstrumenten-set. Kinderen maken samen muziek en stimuleren elkaar om te blijven ontdekken. De noten van de instrumenten worden automatisch geharmoniseerd, waardoor de kinderen altijd in harmonie spelen.

Muziekinstrumenten-set eenvoudig verbinden

Veiligheid staat voorop, vooral wanneer het gaat om kinderen. De Together in Tune instrumenten koppel je makkelijk, snel en veilig. Met slechts één druk op de knop maken ze verbinding via radiogolven en kunnen kinderen direct spelen.
Muziekinstrumenten-set kopen? Bestel eenvoudig online

De speelgoedpiano , - gitaar of - Together in Tune Drums uit de muziekinstrumenten-set zijn allemaal te koop bij Edugro. De instrumenten kunnen apart aangekocht worden of samen, zodat de set direct compleet is. Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden!