Update prijzen

In juni hebben we u het goede nieuws gebracht dat we de prijzen van Hape en Kruselings tot het einde van het jaar gelijk kunnen houden. Dit betekent dat de toename in uw marge die we begin dit jaar hebben doorgevoerd, gehandhaafd blijft. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. De afspraken die we voor deze twee merken hebben kunnen maken zijn niet mogelijk voor alle merken. Daardoor zijn we voor de overige merken afhankelijker van de bewegingen op de markt.

Prijzen Beleduc

Het merk Beleduc verhoogd vanaf september haar prijzen. Wij ontkomen er niet aan om een deel hiervan door te berekenen in de prijs. Daarom passen we de prijzen van Beleduc aan per donderdag 1 september 2022. We gaan er vanuit dat er voor dit merk geen prijsaanpassingen meer volgen dit jaar.

Prijzen overige merken

Vanuit onze overige merken hebben wij nog geen signalen ontvangen dat er prijsaanpassingen aankomen. Wij gaan er voor nu dan ook van uit dat we geen prijsaanpassingen meer door hoeven te voeren tot het einde van het jaar. Wanneer er iets veranderd lichten we u uiteraard tijdig in.

We wensen u een fijne zomer en veel succes met ondernemen!

Team Edugro