Contact opnemen

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.

Educatieve speelelementen voor interieurinrichters

Pharetra mattis rhoncus et

Producten

Edugro is uw groothandel voor speelelementen ten behoeve van een interieurinrichting. Groothandel Edugro levert exclusief in de Benelux unieke speelelementen van de merken Hape en Beleduc.

Unieke speelelementen

Gebruik de kleurrijke speelelementen om ieder gewenste ruimte van uw klant kindvriendelijk in te richten. Van wachtkamer tot ontvangsthal voor ieder type interieur zijn er prachtig vormgegeven speelelementen. De speelelementen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de jongste bezoekers van uw klant.
Kinderen spelen gefascineerd en enthousiast met deze speelelementen terwijl de overige bezoekers in alle rust van de ruimte gebruik maken. Verhoog de functionaliteit en uitstraling van de ruimte van uw klant met deze prachtige speelelementen en verhoog direct uw omzet!

> Bekijk alle speelelementen.

Educatief verantwoord

De speelelementen van Hape en Beleduc hebben een sterk educatief karakter. In de kinderopvang en schoolinstellingen wordt al jaren dankbaar gebruik gemaakt van deze kwalitatieve eigenschap. Kies voor de uitstraling die bij uw klant past en laat zijn jongste bezoekers zich spelenderwijs ontwikkelen. Richt met de speelelementen van Hape of Beleduc een ruimte van uw klant schitterend in en vergroot direct de maatschappelijke betrokkenheid van uw klant!

> Bekijk alle speelelementen.

Oplossing op maat nodig?

U vindt al onze speelelementen op deze website. Zo stelt u eenvoudig uw eigen assortiment samen.

Wilt u overleggen wat de mogelijkheden zijn voor u? Wij helpen u graag verder!

Waarom Edugro?

De mooiste educatieve speelelementen voor interieurinrichters.

  • Meer dan 1500 producten op voorraad
  • Exclusief aanbod in de Benelux
  • Veilig en eenvoudig bestellen
  • Laag franco orderbedrag
  • Snelle levering
  • Goede marge