Contact opnemen

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.

Educatief en houten speelgoed voor speelgoedwinkels

Pharetra mattis rhoncus et

Producten

Edugro is uw groothandel in educatief en houten speelgoed. Groothandel Edugro levert exclusief in de Benelux het complete assortiment van het bekende merk Hape. Daarnaast levert Edugro ook het complete assortiment van het bekende merk Beleduc in de Benelux.

Hape

De producten van Hape worden op de eerste plaats ontworpen voor kinderen. Hierdoor trekken de producten van Hape direct de aandacht van uw klanten, die doorgaans de interesse van hun kind(eren) volgen. Daarbij is ieder product ontwikkeld om een kind’s ontwikkelingsvaardigheden te vergroten. Het gebruik van natuurlijke materialen, verf op waterbasis en strikte kwaliteits- en veiligheidseisen maken van ieder Hape product een investering waar kinderen van houden en die uw klanten waarderen.
Kijk onder het kopje “Winkelinrichting” voor een aantal mooie mogelijkheden om uw winkelinrichting te optimaliseren voor de verkoop van Hape producten. Vergroot zodoende uw klantbeleving en verhoog uw omzet!

> Bekijk hier alle Hape producten.

Beleduc

De producten van Beleduc worden ontworpen naar de overtuiging; “kinderen spelen niet om te leren maar kinderen leren omdat ze spelen.” De nadruk bij deze producten ligt dan ook sterk op educatieve waarden en onovertroffen kwaliteit. De producten worden ontwikkeld om kinderen in de verschillende ontwikkelingsfasen te ondersteunen en hen te begeleiden naar een volgende fase. Uw klanten herkennen deze waarden en kwaliteit direct waardoor u uw klanten niet hoeft te overtuigen.

> Bekijk hier alle Beleduc producten.

Winkelinrichting

Voor de inrichting van uw speelgoedwinkel heeft Edugro voor het merk Hape een aantal zeer fraaie oplossingen die bij uw klanten direct in het oog springen.

Winkelstellingen | store-in-store

Hape heeft een aantal mooie winkelstellingen ontwikkeld die de producten aantrekkelijk presenteren. Door de rode kleur en originele vormgeving vallen de winkelstellingen direct op. De winkelstellingen grijpen de aandacht en uw Hape assortiment zal kinderen en ouders direct aanspreken. De winkelstellingen in combinatie met de schitterende verpakking van uw Hape producten laten uw omzet zonder twijfel stijgen.

Verpakking

De verpakking van Hape producten spreken zeer tot de verbeelding door het gebruik van prachtige sfeerfoto’s met enthousiast spelende kinderen. Daarnaast zijn de verpakkingen zo gemaakt dat het op iedere gewenste zijde in uw winkelstelling geplaatst kan worden. Op iedere zijde staat alle relevante informatie over het product zoals de naam, inhoud, leeftijd waarvoor het geschikt is en een prachtige afbeelding.
U kunt uw speelgoedwinkel op de manier die uw voorkeur geniet inrichten zonder dat u aan promotionele kracht van de verpakking inlevert.

XXL demo producten

Hape heeft van enkele van zijn best verkopende producten XXL demo versies gemaakt. Met deze XXL demo producten heeft u een echte eye-catcher in uw speelgoedwinkel. Dezelfde hoge kwaliteit als het originele product en even onweerstaanbaar voor kinderen.
U heeft direct de aandacht van uw klant gewonnen. Begeleid uw klant door het veelzijdige assortiment of laat de producten voor zich spreken. Hoe dan ook zorgt uw keuze voor een XXL demo product in uw speelgoedwinkel voor een unieke beleving voor uw klant en omzetstijging voor u.

Oplossing op maat nodig?

U vindt al ons speelgoed op deze website. Zo stelt u eenvoudig uw eigen assortiment samen.

Wilt u overleggen wat de mogelijkheden zijn voor u? Wij helpen u graag verder!

Waarom Edugro

Het mooiste educatief en houten speelgoed voor speelgoedwinkels.

  • Meer dan 750 producten op voorraad
  • Exclusief aanbod in de Benelux
  • Veilig en eenvoudig bestellen
  • Laag franco orderbedrag
  • Snelle levering
  • Goede marge