Mighty Hammer Domino

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Mighty Hammer Domino

Elke fase van deze leuke dominoset met robotthema biedt beweging en verrassingen. Zet de dominostenen in beweging en kijk toe hoe ze een bal loslaten en de krachtige robothamer ontketenen.

Speeltips

1. Begin met het bouwen van een van de configuraties op de doos. 2. Bekijk het Domino-effect wanneer je dominostenen kantelen en een houten bal in de doorzichtige tunnel loslaten. De bal activeert de hamer die meer dominostenen omduwt en het momentumwiel lanceert. Als je laatste dominosteen valt, zorgt een finishvlag voor een dramatisch einde. 3. Laat je fantasie de vrije loop door nieuwe configuraties te bouwen.

Kenmerken

• Dominoset met robotthema en -hamer
• Met twee connectoren, twee dubbelzijdige ballensporen, één doorzichtige tunnel, één momentwiel, één robothamer, één houten bal, één speciale domino, vijf hoge dominostenen, twee middelgrote dominostenen, 42 standaard dominostenen en één finishvlag.
• De dominostenen, de houten bal en de speciale functies, zoals de hamer, het spoor en het momentwiel, zorgen voor momentum op de baan.
• Laat kinderen kennismaken met de concepten van potentiële energie, momentum en zwaartekracht
• Geweldig voor het ontwikkelen van logisch denken, evenals een goed begrip van de principes van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde
• Vanaf 4 jaar

Eigenschappen van Mighty Hammer Domino

Merk:
Hape
Artikelnummer:
E1056
Aankomstdatum ETA:
11-10-2019
Afmetingen:
Verpakking 36 x 9 x 24 cm
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Materiaal:
Kunststof
Inhoud:
59

Artikel is toegevoegd!