Pharetra mattis rhoncus et

Groothandel in Luco speelgoed

Edugro is exclusief distributeur van Luco speelgoed binnen de Benelux. Luco stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen door unieke houten blokken die in elkaar passen.

Unieke houten blokken van Luco

Luco blokken zijn natuurlijk erg mooi en duurzaam. Luco blokken zijn uniek doordat alle houten blokken in elkaar passen waardoor je de meest fantasierijke creaties maakt. Luco blokken zijn de enige blokken van hout die aan elkaar blijven zitten; een echt uniek concept! Benieuwd naar de unieke Luco blokken? Bezoek onze showroom voor een demonstratie!

Luco bricks video

Meer weten over Luco speelgoed bij groothandel Edugro?

Als Luco speelgoed groothandel helpt Edugro u bij het selecteren van de juiste aanvulling Luco speelgoed op uw assortiment. Wilt u meer weten over Luco speelgoed groothandel Edugro in het algemeen of Luco speelgoed in het bijzonder? Veel vragen over Edugro als groothandel en Luco speelgoed op zich zijn beantwoord in onze veelgestelde vragen rubriek.

Staat uw vraag over Luco speelgoed of groothandel Edugro daar niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Artikel is toegevoegd!