PolyM logo

Groothandel in PolyM blokken

Edugro is exclusief distributeur van PolyM constructie speelgoed binnen de Benelux. Als groothandel heeft Edugro het gehele assortiment PolyM constructie speelgoed het hele jaar door op voorraad. Voor zowel een fysieke speelgoedwinkel als een webshop is met name het retail assortiment van het PolyM constructie speelgoed uitermate geschikt.

Uniek constructie speelgoed van PolyM

Het is fascinerend om kinderen te zien bouwen en spelen, terwijl ze plezier hebben en de eindeloze mogelijkheden van hun verbeelding verkennen. Al meer dan 30 jaar is het unieke, ronde en flexibele PolyM bouwsysteem een hit bij kinderen en opvoeders over de hele wereld; en omdat elke individuele speler zijn verbeeldingskracht kan gebruiken is het een product dat iedereen aanspreekt, ongeacht de leeftijd.

Oorsprong van PolyM blokken?

PolyM bouwstenen worden geproduceerd in Duitsland, in overeenstemming met de internationale veiligheidsnormen, en worden regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten. Oorspronkelijk gebouwd door een vader - Anton Meyer, een Duitse ingenieur, de grondlegger van PolyM - voor zijn geliefde dochters, is het niet verwonderlijk dat de PolyM bouwstenen elk decennium weer nieuwe generaties bereiken.

PolyM logo PolyM logo


Meer weten over PolyM blokken bij groothandel Edugro?

Als PolyM constructie speelgoed groothandel helpt Edugro u bij het selecteren van de juiste aanvulling PolyM constructie speelgoed op uw assortiment. Wilt u meer weten over groothandel Edugro in het algemeen of PolyM constructie speelgoed in het bijzonder? Veel vragen over Edugro als groothandel en PolyM constructie speelgoed op zich zijn beantwoord in onze veelgestelde vragen rubriek.

Staat uw vraag over PolyM constructie speelgoed of groothandel Edugro daar niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Artikel is toegevoegd!