PolyM logo

Groothandel in PolyM Educational

Met de flexibele blokken van PolyM, ligt de focus op spelen als (groeps)activiteit. Terwijl kinderen spelen testen ze natuurkundige basiswetten, ze krijgen een gevoel bij het principe zwaartekracht en ontwikkelen fijne motoriek met plezier altijd als prioriteit. PolyM biedt ogenschijnlijk ongelimiteerde mogelijkheden voor fantasierijk bouwen. De blokken worden gebruikt voor ronde of vierkante, hoge of lage en kleine of grote bouwwerken. PolyM blokken zijn kleurvast, flexibel en kunnen zelfs gewassen worden bij 40 graden.

Uniek educatief concept van PolyM

Het materiaal wordt gebruikt om verschillende educatieve gebieden aan te spreken die fundamenteel zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Deze worden aangesproken terwijl er plezier gemaakt wordt met de blokken! Door de comfortabele haptische eigenschappen en solide vervaardiging van PolyM blokken worden ze veelvuldig gebruikt en garanderen ze lang mee te gaan. Alles is er op gericht dat kinderen beginnen met driedimensionaal bouwen op een plezierige, fantasierijke manier.

Er zijn geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen.

Meer weten over PolyM Educational bij groothandel Edugro?

Als PolyM Educational groothandel helpt Edugro u bij het selecteren van de juiste aanvulling PolyM constructie speelgoed op uw assortiment. Wilt u meer weten over groothandel Edugro in het algemeen of PolyM Educational in het bijzonder? Veel vragen over Edugro als groothandel en PolyM Educational op zich zijn beantwoord in onze veelgestelde vragen rubriek.

Staat uw vraag over PolyM Educational of groothandel Edugro daar niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Artikel is toegevoegd!