Contact opnemen

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.

PolyM logo

Groothandel in PolyM Retail

Ongelimiteerd, fantasierijk bouwen met veel plezier! Daar staat PolyM met haar flexibele bouwstenen voor. Door het prettige zachte maar stevige materiaal maken kinderen de mooiste bouwwerken. Het materiaal is kleurvast en zelfs wasbaar tot 40 graden. Gegarandeerd jaren aan speelplezier!

Retail verpakking van PolyM

De retailverpakking van PolyM is speciaal gemaakt voor de verkoop aan consumenten. PolyM wordt veel gebruikt in scholen en kinderopvang en is daar mateloos populair onder kinderen en begeleiders. Door de speciale retailverpakking is PolyM nu ook beschikbaar voor consumenten!

Meer weten over PolyM Retail bij groothandel Edugro?

Als PolyM Retail groothandel helpt Edugro u bij het selecteren van de juiste aanvulling PolyM constructie speelgoed op uw assortiment. Wilt u meer weten over groothandel Edugro in het algemeen of PolyM Retail in het bijzonder? Veel vragen over Edugro als groothandel en PolyM Retail op zich zijn beantwoord in onze veelgestelde vragen rubriek.

Staat uw vraag over PolyM Retail of groothandel Edugro daar niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Artikel is toegevoegd!