The Little Prince logo

De Kleine Prins – speelgoed uit de animatiefilm

De Kleine Prins is een betoverende animatiefilm voor het hele gezin gebaseerd op het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. De animatiefilm heeft een geweldige sterrencast in zowel het Engels als het Nederlands en is geregisseerd door Mark Osborne (Kung Fu Panda).

Hape heeft als enige het recht verworven om speelgoed te ontwikkelen dat geïnspireerd is door de animatiefilm. Het speelgoed is van uitzonderlijke kwaliteit maar heeft toch een bescheiden prijs. Hierdoor is het speelgoed voor alle gezinnen die betoverd zijn door het verhaal bereikbaar.

De Kleine Prins trailer (Engels)

Meer weten over De Kleine Prins speelgoed bij groothandel Edugro?

Als De Kleine Prins speelgoed groothandel helpt Edugro u bij het selecteren van de juiste aanvulling De Kleine Prins speelgoed op uw assortiment. Wilt u meer weten over De Kleine Prins speelgoed groothandel Edugro in het algemeen of De Kleine Prins speelgoed in het bijzonder? Veel vragen over Edugro als groothandel en De Kleine Prins speelgoed op zich zijn beantwoord in onze veelgestelde vragen rubriek.

Staat uw vraag over De Kleine Prins speelgoed of groothandel Edugro daar niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Artikel is toegevoegd!