Contact opnemen

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.

Vragen over bestellen

Hoe plaats ik een order bij Edugro?

U kunt enkel een order plaatsen als u zich geregistreerd heeft. Nadat u zich geregistreerd heeft en uw aanvraag goedgekeurd is, ziet u in de webshop de prijzen van alle producten. Het is dan mogelijk om een order te plaatsen in de webshop. Klik hier om u te registreren.
Lees het volledige antwoord

Waarom moet ik me eerst registreren?

Edugro is een groothandel uitsluitend voor speelgoedwinkels en speelgoed webwinkels en levert absoluut niet aan particulieren. Het is van groot belang dat prijzen en andere informatie vertrouwelijk is en blijft. In deze webshop kunt u dan ook enkel prijzen inzien en orders plaatsen indien u zich registreert en uw registratie vervolgens is goedgekeurd. Klik hier om u te registreren.
Lees het volledige antwoord

Hoe komt het dat ik geen prijzen zie?

U kunt enkel prijzen inzien als u zich geregistreerd heeft. Nadat u zich geregistreerd heeft en uw aanvraag goedgekeurd is, ziet u in de webshop de prijzen van alle producten. Het is dan ook mogelijk om een order te plaatsen in de webshop. Klik hier om u te registreren.
Lees het volledige antwoord

Voor welk bedrag moet ik minimaal bestellen?

U hoeft niet voor een bepaald minimum bedrag een order te plaatsen. Wanneer u een order onder de €350,- plaatst worden er wel verzendkosten á €12,50 in rekening gebracht.
Lees het volledige antwoord

Wanneer wordt mijn order franco huis verzonden?

Wanneer u een order plaatst vanaf €350,- ontvangt u uw order franco huis. Er worden u in dat geval geen verzendkosten in rekening gebracht.
Lees het volledige antwoord

Ik wil een product bestellen dat is uitverkocht, wat nu?

Wanneer een product dat u wilt bestellen uitverkocht is gaat u naar de pagina van het betreffende product. Laat aan de linkerkant van de pagina, onder de afbeelding van het product, uw e-mailadres achter en u wordt direct geïnformeerd zodra het product weer leverbaar is.
Lees het volledige antwoord

Kan ik een catalogus van Edugro ontvangen?

Wanneer u zich bij Edugro geregistreerd heeft kunt u geheel vrijblijvend catalogi van een of meerdere van onze merken aanvragen. Wij sturen deze graag kosteloos naar u op. Klik hier om u te registreren.
Lees het volledige antwoord

Levert Edugro aan particulieren?

Edugro is een groothandel uitsluitend voor speelgoedwinkels en speelgoed webwinkels en levert absoluut niet aan particulieren. Het is van groot belang dat prijzen en andere informatie vertrouwelijk is en blijft. In deze webshop kunt u dan ook enkel prijzen inzien en orders plaatsen indien uw registratie is goedgekeurd. Klik hier om u te registreren.
Lees het volledige antwoord