Contact opnemen

Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.

Vragen over bezorgen

Wat is de levertijd binnen de Benelux?

Al onze producten worden direct uit voorraad geleverd. Afhankelijk van de wijze van transport en de locatie neemt de bezorging 1 tot 3 werkdagen in beslag.
Lees het volledige antwoord

Wat zijn de verzendkosten binnen de Benelux?

Binnen de Benelux bedragen de verzendkosten €12,50 (excl. BTW). Bij orders vanaf €350,- (excl. BTW) worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Lees het volledige antwoord

Kan ik een order direct bij mijn klant laten bezorgen?

Het is mogelijk om uw order rechtstreeks bij uw klant te laten bezorgen. U kunt het afleveradres bij uw order aanpassen zodat deze direct naar uw klant wordt verzonden. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht. Omdat het veelal om kleinere orders gaat zullen wellicht wel verzendkosten in rekening worden gebracht.
Lees het volledige antwoord

Wat gebeurt er als het afleveradres gesloten is?

Wanneer uw afleveradres bij de eerste bezorgpoging gesloten is wordt er de volgende dag kosteloos een tweede bezorgpoging gedaan. Wanneer uw afleveradres dan wederom gesloten is wordt uw pakket aan Edugro geretourneerd. Indien uw pakket bij Edugro retour komt worden er additionele verzendkosten in rekening gebracht voor de nieuwe bezorgpogingen drie en vier.
Lees het volledige antwoord

Werkt Edugro met back-orders?

Wanneer u een order plaatst bij Edugro wordt deze in één keer bij u bezorgd. Het is niet mogelijk om meer te bestellen dan dat er op voorraad is. Daardoor is het niet mogelijk om producten in back-order te hebben staan.
Lees het volledige antwoord