Vragen over uw account

Hoe kan ik een correctie maken in mijn gegevens?

Wanneer u zich bij Edugro heeft geregistreerd kunt u uw eigen gegevens eenvoudig beheren. Nadat u zich heeft ingelogd kunt u onder “Mijn account” uw gegevens eenvoudig aanpassen onder “Mijn gegevens”. Klik hier om u in te loggen.
Lees het volledige antwoord

Wat kan ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Wanneer u het e-mailadres waarmee u zich in kunt loggen bent vergeten kunt het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen in de meeste gevallen achterhalen welk e-mailadres u hiervoor heeft gebruikt.
Lees het volledige antwoord

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten gaat u naar de inlogpagina voor bestaande klanten. Klik hier “Wachtwoord vergeten?” aan. Voer vervolgens uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd en de instructies worden naar uw e-mailadres verstuurd.
Lees het volledige antwoord