Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten gaat u naar de inlogpagina voor bestaande klanten. Klik hier “Wachtwoord vergeten?” aan. Voer vervolgens uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd en de instructies worden naar uw e-mailadres verstuurd.

Inloggegevens vergeten?

Wanneer u het e-mailadres waarmee u zich in kunt loggen bent vergeten kunt het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen in de meeste gevallen achterhalen welk e-mailadres u hiervoor heeft gebruikt.

Meer informatie

> Bezoek de contact pagina voor meer informatie over de contactgegevens van Edugro.

> Bezoek de inlogpagina voor bestaande klanten om een nieuw wachtwoord aan te maken.