Magic Touch Mini Piano

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Magic Touch Mini Piano

Baby's en dreumesen kunnen muziek ontdekken met de magic touch mini piano van Baby Einstein! De mini piano is een mobiele versie van de award winnende magic touch piano. Een lichte aanraking is voldoende om tonen en een melodie te spelen. Er zijn 2 manieren om mee te spelen. In de freestyle mode kunnen de kleine muzikanten zelf een melodie spelen. In de play along mode wordt er bij de aanraking van één van de toetsen een melodie gestart. Tijdens het spelen met de magic touch mini piano wordt ook de fijne motoriek gestimuleerd van de kleine muzikant.

Mini piano speeltips

De magic mini touch mini piano biedt baby's en dreumesen veel mogelijkheden om muziek te ontdekken. Hieronder wat inspiratie voor het spelen met deze mini piano.
1. Schuif de blauwe knop naar het midden.
2. Raak een van de toetsen aan en een melodie wordt afgespeeld.
3. Raak na het afspelen van een melodie nog een toets aan om een andere melodie af te spelen.
4. Schuif de blauwe knop naar links om zelf te spelen.

Magic Touch Mini Piano kenmerken

Baby Einstein is ontstaan uit een succesvolle samenwerking tussen Hape en Kids II. De producten die ze samen hebben bedacht hebben een unieke combinatie van hout, kunststof en innovatie. De award winnende magic touch piano is daar een mooi voorbeeld van. De piano heeft in het hout verwerkte toetsen - die werken met een sensor - waarbij lichte aanraking voldoende is om een toon te spelen.

Eigenschappen van Magic Touch Mini Piano

Merk:
Hape
Artikelnummer:
12008
Afmetingen:
Product 11,6 x 11,1 x 3,1 cm
Package 14,2 x 10,8 cm
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Materiaal:
Hout
Inhoud:
1 onderdeel

Artikel is toegevoegd!