Sofia Summer Festival - Doll Set

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Sofia Summer Festival - Doll Set

Deze poppenset van de Kruselings bevat Sofia in haar zomerfeest outfit met een haarborstel. De pop is 23 cm lang en heeft het uiterlijk van een kind. De armen en benen van de Kruselings poppen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieën. De pop is gemaakt van vinyl en heeft glazen ogen.

Sofia - het kind van de natuur

Sofia komt uit Lima, Peru, en houdt van de natuur en van alles wat leeft en groeit. Ze heeft bruin haar en bruine ogen. Het verkennen van de natuur heeft haar geleerd om goed te luisteren en kijken. Met haar magische bloem kan ze alle planten om haar heen laten bloeien. Ze kan praten met dieren en moedigt ze aan om samen te werken en anderen te helpen. Ze heeft een konijn die Turu heet, Turu kan de tijd en iedereen stil laten staan.

Inclusief

▪ Beweegbare Kruselings pop Sofia.
▪ Zomerfeest outfit: Jurk met vlinderprint, haarband met bloemen, bloementas, balletschoenen, onderkleding en een haarborstel.
▪ Kruselings brochure.

Het rollenspel nóg leuker maken?

De magic outfit is nu ook beschikbaar als verkleedkostuum! Kinderen kunnen zich verkleden als hun favoriete Kruseling en helemaal opgaan in de mooie fantasiewereld.

Eigenschappen van Sofia Summer Festival - Doll Set

Artikelnummer:
0126852
Afmetingen:
Packaging 29 x 7 x 14,5 cm
Doll height 23 cm
Geschikt voor:
Meisjes
Materiaal:
Kunststof

Artikel is toegevoegd!