Over Edugro

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen:

  • Gratis verzending vanaf € 350,-
  • Exclusief aanbod
  • Voor 13.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Speelgoed groothandel Edugro is in 2011 begonnen met de verkoop van educatief houten speelgoed aan speelgoedwinkels en speelgoed webwinkels. Destijds is begonnen met één merk, Beleduc, en sinds mei 2013 is Edugro exclusief distributeur van het prachtige merk Hape in de gehele Benelux. Het complete assortiment van beide merken wordt door Edugro direct uit voorraad geleverd. In de jaren daarna zijn er steeds meer merken aan ons assortiment toegevoegd. Neem een kijkje bij onze merken voor alle actuele merken die wij verkopen.

Kantoor | magazijn

In de zomer van 2013 is de verbouwing van het kantoor en magazijn in Ammerzoden voltooid. Door de uitbreiding van het magazijn blijven we in staat om alles direct uit voorraad te leveren. In 2014 is onze showroom gerealiseerd waarin we onder andere alle producten en het Hape store-in-store concept aan onze klanten tonen.

U bent uiteraard van harte welkom om een kijkje te nemen bij speelgoed groothandel Edugro.

Beleduc

Het merk waar het voor Edugro allemaal mee begon. De producten van Beleduc worden ontworpen naar de overtuiging; “kinderen spelen niet om te leren maar kinderen leren omdat ze spelen.” De nadruk bij deze producten ligt dan ook sterk op educatieve waarden en onovertroffen kwaliteit. De producten worden ontwikkeld om kinderen in de verschillende ontwikkelingsfasen te ondersteunen en hen te begeleiden naar een volgende fase.

> Bekijk hier alle Beleduc producten.

Hape

Sinds mei 2013 levert Edugro dit merk als exclusief distributeur in de Benelux. De producten van Hape worden op de eerste plaats ontworpen voor kinderen. Ieder product is ontwikkeld om een kind’s ontwikkelingsvaardigheden te vergroten. Het gebruik van natuurlijke materialen, verf op waterbasis en strikte kwaliteits- en veiligheidseisen maken van ieder Hape product een investering waar kinderen van houden en die ouders waarderen.

> Bekijk hier alle Hape producten.

Bij Edugro bestellen? Word dan klant

Als klant geniet je van allerlei voordelen:

  • Gratis verzending vanaf € 350,-
  • Exclusief aanbod
  • Voor 13.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden