Edugro Blog

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen:

 • Gratis verzending vanaf € 350,-
 • Exclusief aanbod
 • Voor 13.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Edugro Blog

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen in de Edugro Blog.

 1. Update prijzen januari 2023

  Update prijzen (januari 2023)

  Afgelopen jaar was wederom een zeer bewogen jaar wanneer we kijken naar prijzen. Een grote invloed op de prijzen die wij hanteren, zijn de kosten voor het vervoer van containers over zee. Sinds de zomer van 2022 hebben deze kosten een ongelofelijke daling doorgemaakt.
  Lees het hele artikel
 2. Update prijzen

  Update prijzen

  In juni hebben we u het goede nieuws gebracht dat we de prijzen van Hape en Kruselings tot het einde van het jaar gelijk kunnen houden. Dit betekent dat de toename in uw marge die we begin dit jaar hebben doorgevoerd, gehandhaafd blijft. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. De afspraken die we voor deze twee merken hebben kunnen maken zijn niet mogelijk voor alle merken.

  Lees het hele artikel
 3. Verlaging prijzen Kruselings en Hape

  Verlaging prijzen Kruselings en Hape

  Eind februari hebben wij u geïnformeerd over de adviesprijzen van Hape. Deze zijn voor een deel van het assortiment verhoogd. Daarnaast is uw marge op alle producten toegenomen, met name door een afspraak die we hebben gemaakt m.b.t. de containerprijs vanuit het Verre Oosten. Door deze afspraak hebben we nu nog meer positief nieuws!

  Lees het hele artikel
 4. Together in Tune muziekinstrumenten-set

  Together in Tune muziekinstrumenten-set

  Nieuw in ons assortiment: de Together in Tune muziekinstrumenten-set! Deze set bevat een speelgoedpiano, gitaar én een drumstel. De instrumenten zijn via een draadloze verbinding gemakkelijk met elkaar te koppelen, waardoor kinderen samen muziek kunnen maken. Lees snel verder!

  Lees het hele artikel
 5. Verhoging adviesprijzen Hape

  Goed nieuws: verhoging adviesprijzen Hape

  Goed nieuws voor iedereen die bij ons het merk Hape inkoopt: na een lange lobby van onze kant en de nodige discussies heeft Hape eindelijk voor een deel van het assortiment de adviesprijzen verhoogd. Daarbij hebben we ook de marge van alle Hape producten kunnen verhogen door een unieke afspraak.
  Lees het hele artikel
Pagina

Bij Edugro bestellen? Word dan klant

Als klant geniet je van allerlei voordelen:

 • Gratis verzending vanaf € 350,-
 • Exclusief aanbod
 • Voor 13.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden